Kundupplevelser

Nöjda kunder


AYURVEDA & YOGARETREAT


"Hej Anette,

Tack för en supermysig dag, jag kände mig så omhändertagen.... Igår gjorde jag din veg lasagne.....den var supergod. Absolut bästa veg lasagne. Tack för att du delar med dig. Kram och önskar dig en fin sommar. /Stina""God morgon! Vad gjorde du med mig igår Anette?? La mig på HÖGER sida igår kväll UTAN att få hjärtklappning, har INTE blivit täppt i näsan, har sovit 10 timmar som en stock med goa drömmar som jag kommer ihåg och vaknade med ett leende på läpparna!!! Doften du hade i mitt ansikte är kvar och den är så härlig, vad var det för något? Min man sniffade extra på mig igår kväll och tyckte jag doftade underbart. Tack Anette! Ha en riktigt bra dag! Kram från Arja💖""Vilken underbar dag, bara en dag för mig! Äntligen tog jag mig tid att boka en heldag för mig själv. Yogapasset var jätteskönt. Hälsorådgivningen var intressant och gav mig en massa bra redskap att ta till för att komma i balans. Å vilken god lunch!! Tack så mycket. Att sen få den sköna behandlingen gjorde dagen perfekt. Tack för idag!""Tack Anette - jag mår bra igen!!! Efteråt kan jag se att jag hade en långtgången vatastörning. Du hjälpte och stöttade mig i de mörka timmarna tillbaka till ljuset. Bland annat fick jag tillbringa en dag med dig där du kombinerade olika behandlingar som passade just mig.

Det bästa med dig är att du trodde på min potential hela tiden. Tack för att du finns."

nöjd kund efter en heldag på Anettes Hälsokälla
AYURVEDISKA BEHANDLINGAR


"En magisk plats med gudomliga behandlingar. Det är du Anette i kombination med platsen som gör helheten."

Denise - nöjd kund efter Abhyanga, ayruvedisk helkroppsmassage med varm olja"Den pulserande huvudvärken försvann direkt under behandlingen. Nästäppan minskade och bihålebesvären är borta helt."

Anders - nöjd kund efter Nasyam, näsrening"Att gå till Anette är inte bara massage, det är för hela själen. En fantastisk känsla att få unna sig lite egen tid hos Anette. Hon får en att känna sig helt avslappnad i hennes händer."

Rose-Marie - nöjd kund efter lilla lyx - ayurvedisk massage & facelift"Tack för en underbar behandling!"

Maj-Britt - nöjd kund efter Shirodhara"Jag mår toppen idag efter min marma behandling igår! Blev jätte frusen och trött igår kväll, så det blev en tidig kväll, men sen sov jag gott hela natten och mår som sagt jätte bra idag!"

Carina - nöjd kund efter Marmabehandling"Kände mig jättepigg dagen efter :)"

nöjd kund efter lilla lyx - ayurvedisk massage & facelift"Tack Anette för en underbar massage och avslappning :-) känner mig mer harmonisk! Längtar redan tills nästa behandling, känner mig trött och lugn!!" 

nöjd kund om Abhyanga, ayurvedisk helkroppsmassage med varm olja   "Gjorde min första Abhyanga behandling i augusti hos Anette. Helgen innan så kände jag mig både trött, irriterad och frustrerad över små saker som hör vardagen till. Anette har förmågan att känna av hur man mår och frågar exakt det man känner sig, utan att man ens sagt något. Därför tyckte hon att jag skulle ha en olja som skulle få ner mig i varv för att bli lugn i mig själv igen. Efter behandlingen var jag inte alls längre irriterad eller frustrerad, fortsatte hemma att smörja in mig med den kvarvarande oljan resten av veckan och så lugn och harmonisk har jag inte känt mig på länge. Måste även tillägga att så här en månad senare så känner jag mig fortfarande lugn inombords och det är en underbar känsla. Rekommenderar alla att göra ett besök hos henne och lovar att ingen kommer gå därifrån missnöjd."

Anne "Jag har fått en Shirodarabehandling av Anette och den var alldeles underbar. Som att bli insvept i mjuk varm dimma, och när det var klart stiga upp o va helt i balans och må jättegott. Tack Anette."

Yvonne "Nyttig inblick i alternativa behandlingsmetoder som förefaller mer helhetstäckande för människan."

ChristinaFENG SHUI & HUSRENING


"Vill bara tacka än en gång för hjälpen med husreningen du gjort i vår lägenhet. "

Ingegerd"Tack för alla fina ideer, nu har vi varit på Ikea och satt vaktmästarna i arbete. Längtar efter resultatet. Kram"

Annette - Feng Shui konsultation på företag"En inspirerande och grundlig, konsultation i inredning enligt Feng Shui. Efter att jag bott ett år på tillfällig adress med lånade möbler, skulle det bli spännande att införskaffa ett helt nytt hem för mig och mina barn. Det visade sig bli en för stor utmaning och jag behövde akut hjälp. Jag sökte runt bland olika Feng Shui konsulter och valde Anettes Hälsokälla trots att det fanns flera, mer närbelägna, konsulter att tillgå. Jag gick på känsla och det visade sig fungera. Det roliga var att den detaljerade planen kändes helt anpassad just för mig och mina barn. Nu har jag många konkreta förslag som kommer att vara till stor hjälp under inflyttning och möblering."

Nicholas, Stockholm - Feng Shui konsultation i hemmet"Efter Feng Shui konsultationen kändes rummet mer harmoniskt. Mer luftigt, och det kändes inrett. Jag tror många männsikor tror att efter en sådan konsultation behöver man införskaffa nya möbler, tapetsera om etc. Det tycker jag kanske är det mest fantastiska, att konsulenten nästan enbart arbetar med de ting man har, och att förändringen blir så stor med enkla medel."

Margareta, Kristinehamn - Feng Shui konsultation i hemmet"Anette var hos mig när jag skulle inreda mitt massagerum och själv inte kunde få till det så att jag trivdes. Anette hjälpte mig med ett helt nytt tänk, att man skulle tänka på alla element så att de finns med i rummet för att få harmoni och tänka på hur möblerna ska vara placerade för att det ska se bäst ut. Hon hjälpte mig att få ett mycket trivsamt massagerum där jag med stolthet nu kan ta in mina patienter och känna att både de och jag trivs. Det har jag Anette att tacka för och jag rekommenderar henne varmt för hennes kunskaper inom Feng shui."

Ingela, Kumla  - Feng Shui konsultation på företaget"Vi rekommenderar varmt Anette Nääs för hennes kunskap och engagemang inom Feng Shui. Hennes behagliga framtoning bidrar ytterligare till detta."

Viveca Granberg, KriVi AB, Kristinehamn  - Feng Shui konsultation på företaget"Den 3 Oktober var Anette Nääs hemma hos mig för att göra en Feng Shui konsultation. Jag var mycket förväntansfull och det visade sig bli precis så spännande som jag trott. Jag är själv mycket intresserad av heminredning men har endast läst lite grand om det här. Anette är en mycket lugn och behaglig person att ha hemma hos sig. Hon lägger fram sina förslag på ett bra sätt utan pekpinnar eller egna värderingar om hur man har det i sitt hem, det känns alltså verkligen som om hon är där för att göra ditt liv lite lättare genom sina kloka råd. Anette kom med en del förslag som vi genast genomförde och man märkte verkligen en omedelbar förändring till det positiva. Jag rensade bort en del prydnadssaker och annat "skräp" som jag egentligen inte behöver. Effekten blev en mycket "renare" känsla-det kändes så skönt! Anette berättade även om baguan i huset-det var verkligen spännande! Hon gav en del råd om hur man förstärker olika områden. Det kändes som om hon verkligen visste vad hon pratade om när hon visade på i vilka områden rummen i huset ligger. Slutligen vill jag säga att jag är mycket nöjd med konsultationen. Anette har på sitt engagerande sätt fått mig ännu mer intresserad av Feng Shui och dess positiva effekter på oss människor. "

Marie - Feng Shui konsultation i hemmet
HEALING


"Jag har nu avslutat en reiki healing behandlingsserie på 10 gånger och mår nu mycket bättre än när jag började. Allmän trötthet i kroppen är borta, likaså smärta jag haft i handleder. Efter behandling nr 6, hände det saker. Kraftiga magsmärtor som brukar komma en gång i månaden och vara i tre dagar, inträffade samma dag som behandling nr 6. Efter reiki behandlingen kom en smärtattack och sedan inget mer. Smärtan varade bara den dagen och efteråt var jag helt bra. Helt otroligt! Känner mig mycket piggare och gladare nu och vill inte sluta med reikibehandlingarna."

LottaOM ANETTE


"En skön upplevelse,doften av haromoni, lugn och lyx... kändes mkt skönt och att man är snäll mot sig själv och bokar fler tider."

Ann"Bara att komma innanför dörren hos Anétte,  gör att jag får ett lugn i kroppen! Det luktar gott direkt när man kommer in och Anette vet vad hon gör när hon masserar!"

Ulrica"Anettes Hälsokälla är toppen, något att rekomendera för alla."

Anette K"Mycket trevligt och proffsigt av Anette. Väl genomtänkt koncept för hälsan och själen! Finns många bra behandlingar att välja på och hon har en mycket fin butik! Rekommenderas varmt!"

Maria"Fantastisk människa och ställe att besöka. Har inte klarat på andra ställen men hos Anette inga problem. Go, ödmjuk, omtänksam, duktig."

Carina"Jag har genom årens lopp massagebehandlats av ca 20talet olika utövare i flera länder Oftast billigare men någon gång också dyrare. Anettes behandling är mest prisvärd. Den bygger på en värdegrund av stort engagemang och kunskap. Intressanta relationsanalyser och skratt som bonus"

Roger"Behandlingstillfället är min ”lilla oas” en gång i månaden då jag får tillfället att lämna min arbetsplats för en stund. Helt underbart! Nu förstår jag tanken med att tjänsten inte erbjuds på själva arbetsplatsen utan man får ta sig till en annan mer avslappnad miljö."

Jane"Trevligt och väldigt mysigt ställe som man gärna kommer tillbaka till. Man känner sig så väl omhändertagen!"

Malin"Man känner sig som en ny människa när man går från behandlingen"

E-KNöjda kursdeltagare

"Tack för en underbar helg med Ayurvedisk grundkurs steg 1. Det var mycket intressant, lärorikt samtidigt som det blev mycket självransakan...Jag vet med mig att jag lever fel i mycket och vill gärna rätta till obalanser och bli hälsosammare!!!! Det blir step by step".

Kursdeltagare Ayurveda steg 1"Tack för en helt underbar kurshelg! Helgen har gett mig ny energi och en helt ny syn på livet och sättet att tänka, en positivare syn. Men det hela kommer göra stor nytta och underlätta vardagen massor - och framförallt få mig och min familj att må så bra! Kunskap om livet, ja det fick vi verkligen med oss! :-) ♥ Tack det här har du gjort suveränt! Kramar ♥

Jessica - kursdeltagare Ayurveda steg 1"Tack för senast, det var en givande kurs av dess like. Jag har börjat kliva upp kl. 7 på morgonen och börjat med morgonrutinerna. När jag kom hem från kursen så började jag skriva rent alla anteckningar och skriva ut "skitsnack" för att sätta upp på väggen på toan. ;) Jag har tänkt på hur mitt bajs ser ut, och att jag ska tömma tarmen innan frukost. Först var det svårt eftersom jag saknar tålamod när jag sitter på toan. Men nu går det toppen bra att tömma innan frukost. Tack för att jag fått lärt mig så mycket."

Emma - kursdeltagare Ayurveda steg 1"Tack för teet och en trevlig kväll, igen! ...du gör ett superbra jobb som kursledare. Du är tydlig, informerar så att man förstår och är så mjuk/vänlig och trevlig mot oss deltagare. Och så var häftet väldigt bra, precis lagom mycket info. Var förståss tvungen att läsa det direkt när jag kom hem. Du har verkligen hamnat rätt i ditt yrkesval, tycker jag. Det märks att du är väldigt engagerad och kunnig. Är så glad för din skull! Jag hoppas verkligen många nya kunder hittar till dig! Jag ska göra mitt bästa för att försöka hitta deltagare till föreläsningarna."

Kursdeltagare Feng Shui & healingkurs, Kristinehamn hösten 2010 "Tack för i höst - jag har ofta på mig mina "Feng-Shui-glasögon" - världen ser annorlunda ut då :)."

Kursdeltagare Feng Shui & healingkurs, Kristinehamn hösten 2010 "Jag är verkligen otroligt nöjd med gårdagen.

Både min man och min äldsta son fick känna på rekihealing igår:-). Jag har länge tänkt på detta och tack vare dig igår föll många bitar på plats." "I går 15 april 2010 var vi ett gäng tjejer som gick en kurs hos Anette som var mycket inspirerande. Vi fick lära om massage, reiki och feng shui. Det sistnämnda har intresserat mig länge, men det har liksom inte blivit av att ta reda på mer.. nu vet jag! och nu ska det rensas. Känner redan nu hur energin flödar bara jag tänker på hur det ska bli. Det är vår, solen flödar och det kommer bli en mycket bra sommar... Tack Anette!" 


Nyhetsbrev

JA TACK,
jag vill prenumerera på nyhetsbrevet

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB


Kungsgatan 46A

681 31  Kristinehamn


tel. 070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB. Alla rättigheter reserverade.