Feng Shui

FENG SHUI

Vad är Feng Shui?

Feng shui är en flertusenårig österländsk lära om hur vi kan skapa harmoni och balans på livets alla områden. Läran beskriver hur vi naturligt påverkas av vår omgivning - hur dofter, ljus, ljud, naturens formationer, färger, former och energifält och flöden får oss att må. Läran beskriver olika energifält som vi inte kan se, men som vi ändå påverkas av. Utifrån kunskapen om alla dessa faktorers inverkan på oss kan vi sedan skapa miljöer som är bra för oss. Med hjälp av Feng Shui kan vi skapa harmoni och balans i vårt hem och på så sätt påverkas av det inombords. Vårt hem stärker vårt inre.


FENG SHUI KONSULTATIONER

Energirening av hem


Att rensa och rena är första steget till ett hem inrett med feng shui.

Allt är energi. Energier från personer som bor och har bott, vistas och har vistats i huset har satt spår i form av energiavtryck i huset. Det sitter kvar i väggarna, golven, möblerna och andra föremål. Därav talesättet "Det sitter i väggarna".

Både positiva och negativa händelser sätter sina energiavtryck, men det är de negativa energiavtrycken vi behöver rensa bort för att inte behöva påverkas och må dåligt av dem.


Att rena ett hus från energier är som att göra en energimässig storstädning.När behövs en energirening?

 • Innan inflyttning i bostaden är det lika viktigt att rensa energier som att storstäda.
 • Likaså om du eller någon i familjen varit sjuk.
 • Efter gräl
 • När ni haft mycket folk på besök så är det också skönt att rensa energierna. 
 • När det känns obehagligt/olustigt att vistas i hemmet. När det känns som att "någon annan" är där trots att du är ensam.


Jag hjälper till att rena hemmet från energier som inte är gynnsamma. Ovälkommet besök från andevärlden hjälper jag att lämna platsen.


Vill du ha hjälp att rena ditt hem från energier?

Jag har över 13 års erfarenhet av husreningar, så varmt välkommen att höra av dig.

Feng Shui - hemkonsultation


En feng shui konsultation hjälper dig att med enkla förändringar skapa ett inspirerande och vackert hem som känns harmoniskt och som speglar just dig och dina behov. Ett hem där du kan samla kraft, känna dig trygg och hämta näring.


Genom medvetna val av färger, former och material kan du skapa en känsla som du vill ha i ditt hem - lugn och ro, uppiggande, socialt stimulerande, fokuserande. Ja listan kan göras lång, men det är du själv som vet vad du behöver och feng shui kan hjälpa dig skapa det.


Feng shui är fantastiskt att använda när vi behöver en förändring/ förbättring i våra liv.

Att använda sig av feng shui verktyget "Baguan" gör att vi kan se hur ditt hem är kopplat till dina olika livsaspekter; livsväg, kärlek, rikedom, hälsa m.m. Hemmet är en spegel av hur vårt liv ser ut, så förändringar i hemmets inredning kommer att återspeglas i förändringar av ditt liv.


Tillsammans tar vi fram symboler, med syfte att hålla fokus på dina livsdrömmar och ge dem uppmärksamhet och energi.


Du får anpassade råd om hur du kan använda ditt hem på för dig bästa sätt.

Råden baseras på den du är, dina behov och dina drömmar/ tankar om framtiden och innefattar förslag på möblering, färgsättning, användning av olika delar av hemmet.

Feng Shui - företagskonsultation


Ett företags lokaler är en del av varumärket. Jag hjälper er att förstärka ert varumärke.


Ni får rådgivning och förslag inom feng shui på hur er arbetsmiljö kan möbleras, ljussättas och hur ni kan placera symboler och budskap för att stärka företaget såväl internt som externt. Vi tittar även på hur er entré ser ut, kundens första möte med ert företag.


Att använda sig av feng shui i arbetsmiljön kan handla om:

 • att inreda ett kontorsrum så att du från ditt skrivbord får god överblick över rummet och vad som händer runt omkring
 • att inreda så att miljön känns bekväm
 • att det finns tilltalande konst på väggarna
 • att det finns symboler och färgnyanser som stärker företagets image
 • att det är välstädat och organiserat på skrivbordet
 • att aktivera och pigga upp mörka och trötta områden
 • att ge ett lugnande fokus och dämpa för aktiva områden


Feng shui ger en sund arbetsmiljö och ökar trivsel och kreativitet, vilket leder till minskad stress, lägre sjukfrånvaro, bättre samarbete mellan kollegor och större lönsamhet för företaget. Har ni råd att avstå från Feng Shui?Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri offert.

KONTAKTA MIG

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

Kungsgatan 46 a, 681 31 KRISTINEHAMN

Anettes Hälsokälla

Copyright © Anette Uhlin, Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB.  Alla rättigheter reserverade.