Healing

HEALING

HEALING / HELANDE BEHANDLING, 60 min

Allt som helar är healing. Det kan vara allt ifrån en blick, att bli lyssnad på, till en lätt beröring.
Både djur och människor kan få healing. 


Healing är en naturlig, enkel och säker metod för att använda den universella livsenergin, till harmoni, balans och läkning på alla nivåer. Healing är mycket avslappnande och frigör stress. Healing är ett utmärkt komplement till andra behandlingar, för att stärka upp och ge energi till kropp och själ.


Jag sätter ingen etikett på vilken slags healing jag utför, men jag har utbildat mig i både reiki healing, andlig healing, transhealing och änglahealing. Min intuition är min vägledare i hur jag ska utföra healingen. 

Under en healingsession

Ha gärna på dig bekväma kläder som inte sitter åt. Du kan bli frusen efteråt, så ta gärna med en extra tröja.

Under behandlingen ligger du ner med slutna ögon och bara är dig själv, helt kravlöst.

Healingen kan inledas med chakrabalansering eller chakraaktivering.


Helande behandling kan också vara att göra en regression, en guidning tillbaka i tiden, med syfte att hämta den egenskap från förr som du behöver nu. Det kan vara exempelvis tålamod, öppenhet, kärlek, m.m.

Det kan hjälpa till att släppa taget om känslor och beteenden som du idag har, men som kommer från tidigare händelser. Sådant som din kropp/din själ minns från förr, antingen i det här livet eller i tidigare liv. 


650 kr


"All kärlek till dig Anette❤️. Din healing var magisk och jag känner att min kropp börjat en helande process. Tack, underbara du 😍"
Inger


"Jag har nu avslutat en reiki healing behandlingsserie på 10 gånger och mår nu mycket bättre än när jag började. Allmän trötthet i kroppen är borta, likaså smärta jag haft i handleder. Efter behandling nr 6, hände det saker. Kraftiga magsmärtor som brukar komma en gång i månaden och vara i tre dagar, inträffade samma dag som behandling nr 6. Efter reiki behandlingen kom en smärtattack och sedan inget mer. Smärtan varade bara den dagen och efteråt var jag helt bra. Helt otroligt! Känner mig mycket piggare och gladare nu och vill inte sluta med reikibehandlingarna. "

Lotta

Nyhetsbrev

JA TACK,
jag vill prenumerera på nyhetsbrevet

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB


Kungsgatan 46A

681 31  Kristinehamn


tel. 070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB. Alla rättigheter reserverade.