Om

Hej!


Det här är jag, Anette Uhlin fd Nääs.
Ayurvedisk hälsorådgivare & yogalärare, andlig vägledare & healer.


Hos mig kan du få hjälp att skapa förutsättningarna för en självläkande kropp. Du kan få råd om vilken kost och motion som är den bästa för dig utifrån de förutsättningarna du har just nu. Jag ser alla som unika individer och vägen till hälsa ser olika ut för oss alla. Jag hjälper dig att hitta din väg till hälsa och välmående, både i förebyggande och i rehabiliterande syfte. 


Jag jobbar intuitivt i kombination med mina kunskaper och erfarenheter som ayurvedisk hälsovägledare, yogalärare, healer och massageteraput. 


December 2007 öppnade jag portarna för första gången till Anettes Hälsokälla, då som certifierad massör & massageterapeut, healer samt certifierad feng shui konsult.

2009 tog jag lärarexamen som Reiki master teacher och under åren som gått har jag deltagit i flera olika healingutbildningar tex transhealing och andlig healing

2010 började jag utbilda mig inom Ayurveda, både som hälsorådgivare och i olika behandlingsformer. Behandlingarna har jag lärt mig både här i Sverige och i Indien.


Mina utbildningar, de senaste åren:

  • Certifierad Intuitive Angel Messenger™, 2018-2019 
  • Shamansk grundkurs, sommaren 2018
  • HoliYoga Hormon lärare, 2016
  • HoliYoga lärare (fd Holistisk Yoga av Ulrica Gulz), 2015
  • Ayurvedisk hälsovägledare & terapeut, 2010-2011
  • Reiki Master Teacher, 2007-2009
  • Certifierad Feng Shui konsult, 2007
  • Certifierad Massör & Massageterapeut, 2007


Då jag är en nyfiken och kunskapstörstande person, så har jag fortbildat mig inom ayurvedisk örtlära, Jyotish (det vediska horoskopet) samt kontinuerligt deltagit i fortbildningar inom både HoliYoga och mediumskap.


2004 gick jag in i den berömda väggen och resan från en total utmattning fram till den jag är idag har varit tuff, lärorik men samtidigt spännande. 

Jag har tagit hjälp av Feng Shui, Healing, Ayurveda och Yoga för att komma tillbaka från utmattningen, men inte tillbaka till livet som det var innan utan till livet på den andra sidan väggen. Till platsen där jag är menad att vara och där jag kan följa mitt egna inre ljus, som den ljusarbetare jag är. Där jag känner att mitt hjärta sjunger och där jag känner att jag kan hjälpa dig att hitta din rätta väg, ditt inre ljus, på ditt egna sätt.


Min egna yogaträning och Ayurveda och Feng Shuis enorma kunskaper om hälsa och välmående hjälper mig att skapa balans i kropp och sinne. 


Anette Uhlin


Ayurvedisk hälsovägledare 

Yogalärare i HoliYoga & HoliYoga Hormon

Intuitive Angel Messenger
Andlig vägledare  & healer

Tel:    +46 70 622 99 67

Epost:   anetteshalsokalla@gmail.com

HELHETSHÄLSA

Att jobba holistiskt (med helhetstänk) är för mig en självklarhet - hänsyn tas till både yttre påverkan (miljön) och inre påverkan (kost, tankar, livsstil).  Målet är att återställa balansen, inte bara i syfte att läka sjukdomar utan också hur du bäst behåller din hälsa. Du får här hjälp att förbättra din hälsa, leva friskare, må bättre och uppnå ökad livskvalitet genom förändringar i din omgivning eller i din livsstil.

Mår du redan bra så är målet självfallet att du ska må ännu bättre!


Alla människor är olika och behöver olika saker för att må bra. Jag jobbar på att ta reda på vad grundorsaken till  symptomen/sjukdomen är och på ett naturligt vis försöka dra tillbaka obalanserna som orsakat problemet.

Målet är att återställa balansen, inte bara i syfte att läka sjukdomar utan också hur du bäst behåller din hälsa.


Du kan få hjälp med t.ex. utbrändhet/stress, ångest/oro, sömnproblem, trötthet, luftvägsbesvär, hudbesvär, muskel- och ledbesvär, huvudvärk/migrän, mage/tarm besvär, PMS/mens/klimakteriebesvär (hormonella obalanser), över-/undervikt, stärka immunförsvaret, värk, fertilitetsproblem m.m.  


Anettes Hälsokälla i Kristinehamn - hälsa på naturligt visSom medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har jag  ansvars- och patientförsäkring.

En extra trygghet för dig som kund.

Nyhetsbrev

JA TACK,
jag vill prenumerera på nyhetsbrevet

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB


Kungsgatan 46A

681 31  Kristinehamn


tel. 070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB. Alla rättigheter reserverade.